×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis: ‘Andrew niet schuldig aan misbruik’

  Amerikaanse vrouw beweert betrokkenheid Britse prins

  Paleis: ‘Andrew niet schuldig aan misbruik’

  Buckingham Palace heeft dit weekend opnieuw ontkend dat de Britse prins Andrew zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel misbruik. Vrijdag werd bekend dat ene Virginia Roberts beweert dat ze jaren geleden als seksslaaf was uitgeleend aan de prins toen ze minderjarig was.


  De verklaring van Roberts is onderdeel van een rechtszaak tegen de Amerikaan Jeffrey Epstein. Deze miljardair en vriend van Andrew zou jonge vrouwen aan rijke vrienden hebben uitgeleend om ermee te doen wat ze wilden. Vrijdag ontkende Buckingham Palace de betrokkenheid van de prins bij de zaak.

  Twee Britse ochtendkranten schrijven nu dat het paleis zich nogmaals in krachtige bewoordingen heeft uitgesproken. De prins zou geen seksueel contact hebben gehad met de toen 17-jarige Roberts, zo schrijven Mirror en The Telegraph over de verklaring.

  Een woordvoerder van het paleis zei: "Het wordt categorisch ontkend dat de hertog van York enige vorm van seksueel contact of een relatie heeft gehad met Virginia Roberts. De beschuldigingen zijn onwaar en missen elke onderbouwing."

  4 januari 2015 - 09:58