×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oudste kleinzoon Elizabeth gaat na 12 jaar scheiden

  Hare Majesteit is zeer van slag

  Oudste kleinzoon Elizabeth gaat na 12 jaar scheiden

  De oudste kleinzoon van de Britse koningin Elizabeth, Peter Phillips, gaat na 12 jaar huwelijk scheiden van zijn Canadese vrouw Autumn.


  Volgens de krant The Sun is de koningin ‘bedroefd’ dat de zoon van prinses Anne en Autumn uit elkaar gaan. Het stel was het laatste decennium een stabiele factor binnen de koninklijke familie.

  Een vriend van Peter Phillips vertelt aan The Sun: “Peter is er helemaal kapot van en hij zag het gewoon niet aankomen. Hij dacht dat hij gelukkig getrouwd was en de perfecte familie had met twee geweldige dochters. Maar nu is hij helemaal in shock.”

  Van slag

  “Autumn is een fantastische echtgenote en moeder en een zeer intelligente vrouw, maar ze vertelde haar vrienden al enige tijd dat er ‘issues’ waren. Ze is een van de favorieten van de koningin en ik weet zeker dat Hare Majesteit ook zeer van slag zal zijn.”

  Peter was de eerste van Elizabeth’s kleinkinderen die in het huwelijksbootje stapte. Na een tijdje te hebben samengewoond trouwden Peter en Autumn in 2008 in de St George’s Chapel in Windsor. Ze hebben samen twee kinderen, de 9-jarige Savannah en de 7-jarige Isla die ze nu als co-ouders zullen gaan opvoeden.

  11 februari 2020 - 10:09