×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Optreden Caro Emerald voor Britse royals

  Optreden Caro Emerald voor Britse royals

  De Nederlandse zangeres Caro Emerald is een van de artiesten die dit jaar meewerkt aan The Royal Variety Performance. Dat is een jaarlijks gala waarbij veel leden van de Britse Koninklijke familie aanwezig zijn.


  Het evenement is bedoeld als steun voor het Entertainment Artistes’ Benevolent Fund. Koningin Elizabeth II is er de beschermvrouwe van. The Royal Variety Performance wordt al sinds 1912 gehouden in Londen.

  Naast Caro Emerald treden op maandag 25 november ook Mary J. Blige, Dame Edna Everage, Gary Barlow, Jessie J en Chas & Dave op.

  15 november 2013 - 15:22