×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Opmerkelijk: Charles vlucht naar Schotland om te herstellen van Corona

  Keuze wordt hem niet in dank afgenomen

  Opmerkelijk: Charles vlucht naar Schotland om te herstellen van Corona

  De Schotse pers is niet te spreken over de beslissing van Charles om in Schotland te komen uitzieken van Corona. De prins had gewoon in Engeland moeten blijven, zo klinkt het.


  “Het is een schande. Deze actie is naast egoïstisch ook gevaarlijk”, meldt een Schotse krant. En de kabinetssecretaris voor Financiën in het land (Kate Forbes) zei: “Als je ergens anders woont, gebruik de Schotse Hooglanden dan niet als middel om jezelf te isoleren. Mensen die hier wonen proberen de regels van de overheid te volgen!”

  Overigens is Charles niet de enige die het Schotse platteland nu opzoekt. Er zijn meer stedelingen en veel mensen in campers gesignaleerd die dezelfde kant op trekken. Volgens de Schotse pers had Charles gewoon thuis moeten blijven. Niet alleen om het advies van de regering op te volgen, maar ook omdat hij een voorbeeld-functie heeft als ‘senior royal’.

  Lees ook:

  Charles heeft vooralsnog milde klachten. Zijn conditie is in orde en hij maakt het naar omstandigheden goed. Het plan is om zonder Camilla aan zijn zijde te herstellen, zij is niet besmet met Corona.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  26 maart 2020 - 11:14