×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ophef over duur helikoptervluchtje Catherine

  Retourtje van bijna 3900 euro

  Ophef over duur helikoptervluchtje Catherine

  De Britten zijn verontwaardigd over een helikoptervluchtje van Catherine, de hertogin van Cambridge. De vluchtjes van Londen naar Norfolk en vice versa kostte de belastingbetaler duizenden ponden, meldt Daily Mail.


  De echtgenote van prins William liet zich vorige week zondag per helikopter vervoeren naar Londen. Daar woonde ze de viering van het 75-jarig jubileum van de Royal Air Force Air Cadets bij, haar eerste publieke optreden als beschermvrouwe van de Air Cadets. Catherine liet zich oppikken op het koninklijke landgoed Sandringham, waar ze met William en haar twee kinderen woont. Na afloop van de viering vloog ze ook weer terug.

  Het retourtje kostte volgens Daily Mail drieduizend pond (bijna 3900 euro). Wat de Britten opvalt, is dat koningin Elizabeth voor dezelfde reis vaak de trein pakt. Vorige week keerde de 89-jarige vorstin per trein terug uit Norfolk nadat ze op Sandringham de feestdagen had doorgebracht. Een eersteklaskaartje kost nog geen 55 pond (bijna 72 euro).

  15 februari 2016 - 14:21