×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook zoontje Kate mocht mee-ontwerpen

  Prins George hielp mee aan Back to Nature-tuin

  Ook zoontje Kate mocht mee-ontwerpen

  De Back to Nature-tuin van de hertogin van Cambridge, Catherine, bevat een leuke toevoeging die haar zoon heeft bedacht. Volgens het Britse Hello! Magazine was het prins George (5) die opperde om stapstenen in de paleistuin van Hampton Court te laten aanleggen.

  “We hebben ze erin gelegd omdat prins George ze graag wilde”, vertelt landschapsarchitect Jake Catling. “De kinderen springen er graag over heen en weer. Dankzij Kate liggen ze er dan ook.”

  Maandag ontving de hertogin van Cambridge in haar tuin kinderen van het Anna Freud Centre, het Evelina kinderziekenhuis en de stichtingen Action for Children en Place2Be. Kate organiseerde een picknick en ging met het grut op schattenjacht in de tuin.

  In mei mocht Catherine, in het kader van de Chelsea Flower Show, een eigen tuin ontwerpen. Er was veel belangstelling voor de tuin van de hertogin. Ook Queen Elizabeth nam even een kijkje tussen al het groen. Ook de kinderen van William en Catherine waren er al te vinden.

  2 juli 2019 - 09:52