×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook schoonvader Eugenie besmet met Corona

  Zijn toestand is serieus, maar stabiel

  Ook schoonvader Eugenie besmet met Corona

  Dat ook royals en hun naasten niet worden overgeslagen door Corona is een feit. Nu is helaas ook de 71-jarige schoonvader van prinses Eugenie besmet.


  George Brooksbank is flink ziek en ligt op de intensive care van een ziekenhuis in Engeland. De familie is er zeer verdrietig van, iedereen staat paraat om te helpen, zo meldt een Britse krant.

  George ging zich de afgelopen tijd steeds slechter voelen en bleek dus Corona te hebben. Hij ligt inmiddels al een paar dagen op de intensive care. Zijn vrouw Nicola is ook besmet geraakt, maar zij heeft vooralsnog geen ziekenhuisbehandeling nodig.

  Lees ook:

  Eugenie en Jack trouwden op 12 oktober 2018. Hij is wijnhandelaar en tevens ambassadeur voor het tequila-merk van George Clooney, in Groot-Brittannië.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  6 april 2020 - 09:28