×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook Sarah Ferguson komt voor in Panama Papers

  Ook Sarah Ferguson komt voor in Panama Papers

  De naam van Sarah Ferguson, hertogin van York, komt ook voor in de Panama Papers. Uit de gelekte documenten blijkt volgens The Guardian dat Fergie's financiën een rommeltje waren.


  Ferguson wordt in verband gebracht met Essar Company Inc, dat in mei 2000 werd opgezet op de Britse Maagdeneilanden. Het bedrijf werd gerund door een trustkantoor in Genève. Uit brieven van Fergusons juristen en Mossack Fonseca, het Panamese bedrijf dat hielp bedrijven belasting te ontwijken, blijkt volgens The Guardian dat de hertogin zelf ook niet wist hoe haar financiën geregeld waren.

  Volgens een woordvoerder van Ferguson werd Essar Company Inc opgezet door 'partners die met de hertogin zakelijke mogelijkheden ontwikkelden'. Als het bedrijf inkomsten voor Ferguson had gegenereerd, dan zou ze dat opgegeven hebben aan de belastingdienst, stelt haar woordvoerder.

  6 april 2016 - 23:26