×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook president Trump fan van Harry en Meghan

  Trump: 'De koninklijke familie is erg aardig'

  Ook president Trump fan van Harry en Meghan

  Donald Trump vindt prins Harry en zijn vrouw Meghan een geweldig koppel. De Amerikaanse president, die op staatsbezoek is in het Verenigd Koninkrijk, vindt de hertog van Sussex een “geweldige kerel” en de hertogin “ontzettend aardig”, zei hij woensdag in Good Morning Britain.

  Eerder deze week kwam Trump nog onder vuur te liggen omdat hij in een interview Meghan gemeen had genoemd, dit ontkende hij vervolgens zelf. Ondanks de ophef had de Amerikaan naar eigen zeggen een gezellige ontmoeting met Harry maandag. “De koninklijke familie is erg aardig. Prins Harry nam flink de tijd om met Ivanka en mijn gezin te praten. Hij had niet aardiger kunnen zijn. Ik vind hem geweldig.”

  Trump ontkende woensdag wederom Meghan gemeen te hebben genoemd. “Ik zei dat ze gemeen deed over mij”, zei hij. “Maar het is oké als ze gemeen deed, het is niet goed als ik gemeen doe tegen haar, maar dat deed ik niet.” De president is enthousiast over de hertogin. “Ze doet het goed. Ik hoop dat ze van haar leven geniet. Ik vind haar ontzettend aardig.”

  5 juni 2019 - 09:45