×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook koninging Elizabeth leeft mee met slachtoffers orkaan

  Ook koninging Elizabeth leeft mee met slachtoffers orkaan

  Willem-Alexander en koninging Máxima lieten gister al weten mee te leven met de slachtoffers van orkaan Irma. In navolging daarvan, heeft ook de Britse koningin Elizabeth geschokt gereageerd op het natuurgeweld.


  De koninging laat in een bericht, verspreid door Buckingham Palace, weten mee te leven met alle mensen die zijn getroffen, met name op de eilandengroep Antigua en Barbuda dat onderdeel is van het Verenigd Koninkrijk.

  ‘Prins Philip en ik zijn geschokt en verdrietig bij het zien van de beelden van de verwoesting veroorzaakt door de orkaan Irma. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar iedereen die hun huis en hun werk zijn kwijt geraakt door deze verschrikkelijke storm,’ staat te lezen in het bericht. Elizabeth spreekt ook haar dank uit naar iedereen die hulp biedt.

  7 september 2017 - 17:37