×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook Britse royals klappen massaal voor zorgpersoneel

  Oproep om te klappen onder meer door prinses Eugenie gedeeld

  Ook Britse royals klappen massaal voor zorgpersoneel

  In Nederland klapten we begin vorige week al voor onze zorgmedewerkers. In het Verenigd Koninkrijk gebeurde dat gisteravond. Ook de royals klapten mee.


  Annemarie Plas, een Nederlandse die in Londen woont, zette de actie op poten. Naar voorbeeld van landen die voorgingen. Zoals Spanje, Italië en Nederland. Prinses Eugenie deelde de oproep om mee te klappen onlangs via haar socials. En gisteravond was het dan zover in het Verenigd Koninkrijk: klappen voor de zorg.

  Lees ook:

  Ook de leden van het Britse koninklijk huis gaven gehoor aan de oproep. George, Charlotte en Louis klapten enthousiast, is in onderstaand filmpje te zien. Ook prins Edward – de jongste telg van Elizabeth – klapte met zijn hele gezin. Meghan en Harry hielden het bij een geschreven woordje van dank dat ze deelden. En koningin Elizabeth plaatste een berichtje met klappende hand-emoji’s en de woorden: “We zijn heel dankbaar voor de kennis en toewijding van onze wetenschappers, het medisch personeel, de nooddiensten en publieke diensten. We danken jullie allemaal.”

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @KensingtonRoyal, @RoyalFamily

  27 maart 2020 - 10:46