×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oogoperatie voor Lady Louise

  Oogoperatie voor Lady Louise

  Lady Louise Mountbatten-Windsor heeft een oogoperatie ondergaan. De jongste kleindochter van koningin Elizabeth leed aan exotropie, een afwijking waarbij een of beide ogen naar buiten gericht zijn, maar dankzij de ingreep kan het 10-jarige meisje weer goed zien.


  Louise werd in 2003 te vroeg geboren en kwam via een keizersnee ter wereld. De dochter van prins Edward en Sophie, gravin van Wessex onderging na 18 maanden al eens een operatie om haar oogstand te corrigeren. Helaas was de 30 minuten durende ingreep toentertijd niet succesvol.

  Oplettende royaltyliefhebbers zouden in december al verandering hebben gezien bij Louise, meldt Hello!.

  13 januari 2014 - 16:39