×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Onverwachte carrièreswitch voor Harry

  De prins praat naar verluidt met een grote bank

  Onverwachte carrièreswitch voor Harry

  Nu prins Harry en Meghan een stap terug hebben gedaan binnen het Britse koningshuis is de grote vraag waar zij nu hun geld mee zullen verdienen. Roept de financiële sector het stel?


  De hertog van Sussex zou zijn zinnen onder meer hebben gezet op de financiële sector en in gesprek zijn met de Amerikaanse bank Goldman Sachs, zegt een ingewijde in Daily Mirror.

  LEES OOK:

  Flink verdienen

  De prins zou al in november met de bank rond de tafel zijn gaan zitten, vlak voordat hij en Meghan bekendmaakten geen ‘senior royals’ meer te willen zijn. Goldman Sachs zou zijn gastsprekers niet betalen voor hun bijdrage, maar door hun naam te verbinden aan het merk zouden ze wel flink kunnen verdienen aan een samenwerking.

  500.000 dollar

  Harry en Meghan waren vorige week al aanwezig bij een evenement van een andere grote bank in Miami. Naar verluidt kreeg het koppel daar meer dan 500.000 dollar voor betaald. Het stel verblijft sinds een paar weken in hun nieuwe thuisland Canada. De Sussexes verdelen hun tijd tussen Noord-Amerika en Engeland.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  12 februari 2020 - 09:50