×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ontroerend: prins William steekt weeskinderen een hart onder de riem

  Steun en veiligheid

  Ontroerend: prins William steekt weeskinderen een hart onder de riem

  De prins nam na zijn toespraak ook de tijd om met aanwezige kinderen te praten en ze te vertellen over het verlies van zijn eigen moeder.


  Beschermheer

  William hield een toespraak ter ere van het 150-jarig bestaan van het Metropolitan and City Police Orphans Fund. Het fonds steunt kinderen van politieagenten die zijn overleden of door verwondingen arbeidsongeschikt zijn geworden en daardoor niet meer voor hun kinderen kunnen zorgen.De prins is sinds 2017 beschermheer van het politiefonds.

  LEES OOK:

  Steun en veiligheid

  Op Instagram deelde de hertog van Cambridge een video van een deel van zijn toespraak. “Onze samenleving wordt bepaald door hoe wij zorgen voor de mensen die zorgen voor onze veiligheid. Het is zeer belangrijk dat we de families helpen die zo een belangrijke rol spelen om hen te steunen”, aldus William.

  Persoonlijk verhaal

  De prins nam na zijn toespraak ook de tijd om met aanwezige kinderen te praten. Tegen de kinderen zei William onder meer dat hij zelf zijn moeder verloor toen hij vijftien jaar oud was. Ook vertelde hij de kinderen dat het heel belangrijk is om met elkaar te blijven praten en voor elkaar te zorgen.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  14 februari 2020 - 10:14