×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Onderscheiding voor styliste Kate

  Natasha Archer lid in de Koninklijke Orde van Victoria

  Onderscheiding voor styliste Kate

  De styliste en persoonlijk assistente van Catherine, hertogin van Cambridge, heeft donderdag een koninklijke onderscheiding gekregen. Natasha Archer werd op Buckingham Palace onderscheiden door prins William, Catherine’s echtgenoot. Archer, die de hertogin al jarenlang bijstaat, mag zich voortaan lid in de Koninklijke Orde van Victoria noemen.

  Benoemingen in de Koninklijke Orde van Victoria, in het Engels de Royal Victorian Order, worden door de koningin zelf gedaan en worden verleend voor “persoonlijke diensten aan de soeverein”. Catherine kreeg maandag, op haar trouwdag, ook een onderscheiding in de Koninklijke Orde van Victoria. De hertogin is benoemd tot dame grootkruis, de hoogste rang in de huisorde.

  Archer is momenteel met zwangerschapsverlof. In december beviel ze van zoon Theo. Met de kleine poseerde Archer voor haar man, royaltyfotograaf Chris Jackson. “Ik kan niet trotser zijn”, schreef hij op Instagram bij de foto’s van zijn vrouw met haar lintje. “Ik dwing haar (de onderscheiding) te dragen tijdens de lunch.”

  Prins William deelde donderdag een hele reeks lintjes uit. Zo mochten ook illusionist David Berglas, Pink Floyd-drummer Nicholas Mason en kinderboekenschrijfster Julia Donaldson naar Buckingham Palace komen. Zij werden allen onderscheiden in de Orde van het Britse Rijk. Donaldson en Mason mogen zich voortaan commandeur in de Orde van het Britse Rijk noemen, Berglas kreeg een lagere rang en is voortaan lid in de ridderorde.

  3 mei 2019 - 07:09