×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oh no: prins Charles is besmet met het coronavirus

  Ook Camilla is getest

  Oh no: prins Charles is besmet met het coronavirus

  De 71-jarige troonopvolger heeft last van "milde symptomen, maar verkeert verder in goede gezondheid", maakte Clarence House woensdag bekend.


  Ook Charles’ vrouw Camilla, hertogin van Cornwall, is getest. Zij heeft het virus niet. Charles werkt al een aantal dagen vanuit huis en blijft dat de komende tijd doen, aldus Clarence House.

  Besmet door prins Albert?

  Voor de gezondheid van de prins van Wales werd al gevreesd nadat prins Albert II van Monaco corona bleek te hebben. Beide prinsen waren eerder deze maand op een bijeenkomst van WaterAid in Londen. Negen dagen na die bijeenkomst werd bij prins Albert corona vastgesteld. De Monegaskische vorst liet afgelopen weekeinde weten dat er ondanks de besmetting geen reden tot bezorgdheid was. “Beetje koorts, beetje hoesten. Vitale tekenen zijn goed, dokters zijn tevreden”, zei Albert tegen People.

  LEES OOK

  422 doden

  In het Verenigd Koninkrijk zijn sinds begin deze week strenge coronamaatregelen van kracht. Zo mogen de Britten alleen nog de deur uit als het echt niet anders kan. Dinsdag steeg het aantal sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van het coronavirus met 87, wat het totaal op 422 doden bracht. Het aantal besmettingen nam ook toe: van 6650 op maandag naar 8077 op dinsdag.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  25 maart 2020 - 12:14