×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oeps: Prijskaartje hangt nog aan Meghan’s jurk

  Oeps: Prijskaartje hangt nog aan Meghan’s jurk

  Sinds ze aan de zijde van prins Harry verscheen wordt Meghan geroemd om haar stijl. Donderdag maakte de hertogin van Sussex toch een klein foutje. Ze vergat het prijskaartje van haar jurk te knippen, waardoor er op de luchthaven van Tonga een wit kaartje bij haar benen bungelde.


  Het foutje van de 37-jarige hertogin, die voor haar aankomst op Tonga koos voor een felrode jurk van Self-Portrait, werd al snel opgemerkt. Volgens verslaggevers kostte de robe 345 pond (390 euro).

  Harry en Meghan werden op de luchthaven opgewacht door prinses Latufuipeka Angelika Tuku’aho. Zij begeleidde de hertog en hertogin naar haar ouders, koning Tupou VI en koningin Nanasipau'u voor een privé-audiëntie. Donderdagavond woonden Harry en Meghan een officiële receptie en diner bij.

  Voordat het paar naar Tonga vloog, onthulden ze op Fiji nog een standbeeld voor de Brits-Fijische militair Talaiasi Labalaba die in 1972 sneuvelde. Voor die gelegenheid trok Meghan een groene jurk aan. Voor het diner met de koning en koningin van Tonga kleedde de hertogin zich weer om. Haar derde outfit in nog geen vijf uur tijd was een lange, witte satijnen jurk van Theia. Meghan droeg wederom juwelen van prinses Diana, dit keer koos ze voor de aquamarijne ring die ze ook droeg op haar trouwdag.

  25 oktober 2018 - 15:48