×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Obama’s niet bij huwelijk prins Harry’

  Obama’s niet bij huwelijk prins Harry’

  De kans dat Barack en Michelle Obama naar de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle komen is uiterst klein. Volgens biograaf Duncan Larcombe is het onwaarschijnlijk dat het voormalige presidentspaar naar Engeland afreist, zegt hij tegen het magazine Town & Country.


  Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken zou Harry ook hebben afgeraden om de Obama's uit te nodigen. De prins zou daarmee president Donald Trump voor het hoofd kunnen stoten en zo de diplomatieke banden met de Verenigde Staten kunnen verstoren. 'Diplomatie is erg belangrijk', aldus Larcombe. 'Harry en Meghan zullen worden geadviseerd door het ministerie'.

  Over de gastenlijst is nog niets bekend, maar eerder werd al duidelijk dat daarop eerder de Obama's staan dan Trump. Harry heeft persoonlijke banden met het voormalige presidentspaar en op grond daarvan kan hun eventuele aanwezigheid worden verklaard.

  Journalist Michael Wolff stelde afgelopen weekend nog dat Trumps komst ook nihil is. Hij zou waarschijnlijk het hele huwelijksfeest kapen en alle aandacht opeisen.

  9 januari 2018 - 16:10