×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Obama bij jarige Elizabeth

  Obama bij jarige Elizabeth

  De Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle zijn vrijdagmiddag in de Londense voorstad Windsor ontvangen door koningin Elizabeth II en haar man prins Philip. De Amerikaanse gasten kwamen met een helikopter bij het paleis van Windsor aan. De 94-jarige prins Philip reed het gezelschap toen zelf naar het paleis toe.


  Obama komt even langs om de koningin met haar negentigste verjaardag te feliciteren. Zij was donderdag jarig. Obama zei de verjaardagswensen persoonlijk te willen overbrengen, maar het Amerikaanse staatshoofd houdt het niet bij 'hartelijk gefeliciteerd'. Hij doet volgens Britse media het Verenigd Koninkrijk aan om de Britten op diplomatieke manier duidelijk te maken dat Washington een 'Brexit' niet ziet zitten.

  In juni is er in Groot-Brittannië een referendum over de vraag of het land lid moet blijven van de Europese Unie of eruit moet stappen (Brexit).

  22 april 2016 - 15:59