×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nog geen vakantie voor prins Charles

  Nog geen vakantie voor prins Charles

  De kerstvakantie is voor prins Charles nog niet begonnen. Pas donderdag wordt hij verwacht op het landgoed Sandringham, waar de koninklijke familie sinds jaar en dag Kerstmis doorbrengt. Charles is maandag in het noordwesten van Engeland voor een bezoek aan slachtoffers van de recente overstromingen in het graafschap Cumbria.


  De prins van Wales is maandagmorgen zijn werkbezoek begonnen in Carlisle, om te zien hoe de stad zich herstelt van de watersnood die werd veroorzaakt door een hevige storm. Zijn eerste halteplaats was de McVitie'sfabriek en daarna zou hij ook ontmoetingen hebben met bewoners en reddingswerkers. Maandagmiddag wordt Charles verwacht in Appleby.
  De prins en echtgenote Camilla zijn traditioneel de laatste van de koninklijke familie die naar Sandringham komen, waar koningin Elizabeth en prins Philip hun familie om zich heen verzamelen voor kerst.
   

  21 december 2015 - 13:59