×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwtje: Sarah Ferguson en dochter Eugenie zijn tijdelijk huisgenoten

  Moeder en dochter wonen samen tijdens de lockdown

  Nieuwtje: Sarah Ferguson en dochter Eugenie zijn tijdelijk huisgenoten

  In een interview met een Australisch tijdschrift vertelde Sarah dat ze momenteel met Eugenie en haar man Jack een huishouden deelt.


  Sarah woont in Windsor – zo’n 40 kilometer van Londen – in de Royal Lodge. Al jaren trouwens, net als haar ex-man prins Andrew. Want ondanks hun scheiding jaren geleden, gaan de twee nog altijd prima met elkaar om. Normaal gesproken wonen Eugenie en haar man in (een vleugel van) Kensington Palace, maar ze zijn voor de crisis verkast naar Windsor. Gezellige boel daar dus, zo veel familie bij elkaar. Maar vergis je niet, het landgoed en de gebouwen zijn huge. Alsnog genoeg ruimte en privacy voor iedereen dus.

  Lees ook:

  Van de York-familie is bekend dat ze hecht zijn. Sarah en Eugenie doen veel dingen samen, waaronder vrijwilligerswerk. En ook in lockdown proberen ze hun steentje bij te dragen. Zo maakten Sarah en Andrew samen al pakketjes voor patiënten in een hospice. En uitte Eugenie haar dank en waardering voor verplegend personeel door hen boodschappen te bezorgen en chocolaatjes te sturen.

  In Windsor wonen trouwens nóg 4 huisgenoten: alle honden van de Yorks bij elkaar!

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: Instagram @princesseugenie

  4 mei 2020 - 11:10