×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto prins George

  Nieuwe foto prins George

  Een nieuwe foto van prins George gaat de wereld rond. Het kiekje van de zoon van prins William en Catherine is de eerste in een reeks van drie vrij te geven foto's van het jongetje. De beelden verschijnen ter ere van de eerste verjaardag van het prinsje.


  Op de eerste foto, duidelijk niet geposeerd, is te zien hoe het ventje voorzichtig in zijn eentje rondstapt, met zijn armen in de lucht om zijn evenwicht te bewaren. De hertog en hertogin van Cambridge zijn niet in beeld. George draagt een blauwe polo, een blauwwit gestreepte tuinbroek en blauwe schoentjes en sokjes.

  "Kijk eens wie er loopt!", zo luidt het bijschrift van de op het officiële Twitteraccount van Clarence House gepubliceerde foto. "Onze kleine prins in aanloop naar zijn eerste verjaardag op 22 juli #HappyBirthdayPrinceGeorge."

  Fotograaf John Stillwell nam de foto tijdens een bezoekje aan het National History Museum in Londen en naar verwachting is die setting ook op de twee volgende foto's te zien. Catherine is beschermvrouwe van het museum, dat in april 2013 een vlindertuin opende.

  20 juli 2014 - 08:17