×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe foto: Prins George vijf jaar

  Nieuwe foto: Prins George vijf jaar

  Prins George wordt zondag vijf jaar en dat vieren William en Kate met het delen van een nieuwe foto van hun oudste zoon. De foto is gemaakt na de doopceremonie van broertje Louis, eerder deze maand.


  Door Rick Evers

  De oudste van de drie kinderen van de Hertog en Hertogin van Cambridge staat op de foto volmondig te lachen naar fotograaf Matt Porteous. De foto is op 9 juli gemaakt, toen de jongste van het gezin werd gedoopt, prins Louis. George droeg die dag een blauw afgebiesd hemdje. 

  Munt

  Hoe en met wie de kleine prins zijn verjaardag viert, is niet bekend. De koninklijke munt, Royal Mint, heeft de gelegenheid aangegrepen om een speciale munt van vijf pond uit te brengen voor de vijfde verjaardag van prins George van Cambridge. St. George staat op de muntzijde. In ons land is deze heilige beter bekend als Sint Joris, die traditioneel afgebeeld wordt met een draak die hij volgens de overlevering zou hebben gedood. 

   

  21 juli 2018 - 23:35