×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe film over Harry en Meghan

  Er is veel gebeurd het afgelopen jaar

  Nieuwe film over Harry en Meghan

  De producent Lifetime zal een derde film over het Britse koppel gaan maken. De film zal gaan over hun ontsnapping aan het koninklijk huis.


  Begin dit jaar deden Harry en Meghan een stap terug uit de koninklijke spotlights. Het eerste levensjaar van hun zoontje Archie, het ouderschap en de verhuizing komen ook voorbij in de film. In 2018 kwam de film Harry and Meghan: A Royal Romance uit, gevolgd door Harry and Meghan: Becoming Royal in 2019.

  Lees ook:

  De Zwitserse krant Le Temps meldde gisteren dat er een rechtszaak wordt aangespannen tegen de Britse prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson.

  Prins Andrew aangeklaagd omdat hij niet zou betalen voor zijn Zwitserse chalet

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP.

  8 mei 2020 - 17:42