×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe Bentley voor William en Kate

  Auto met champagnekoeler, wifi-verbinding en massagestoelen

  Nieuwe Bentley voor William en Kate

  De Engelse prins William en zijn vrouw Kate bezitten sinds kort een splinternieuwe Bentley, weet Hello Magazine. De superdeluxe wagen zou onder meer een champagnekoeler, Wi-Fi-verbinding en verwarmde stoelen met een massagefunctie hebben.


  De auto is extra beveiligd. Zo heeft de ‘Flying Spur’ van de royals kogelvrij glas gekregen en banden die niet lek te krijgen zijn. Ook kwetsbare onderdelen als de motor, radiator en de brandstoftank zijn extra beschermd.

  De nieuwe wagen is onderdeel van een wagenpark waartoe ook een aantal Range Rovers en een Jaguar behoren. De auto’s worden gedeeld met prins Harry.

  Burgers die ook een Flying Spur willen, moeten even geduld hebben. De royals hebben een van de eersten gekregen. Over zes maanden is het model pas beschikbaar.

  17 december 2013 - 09:53