×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuw onderzoek naar dood Diana afgerond

  Na beweringen dat ze zou zijn vermoord

  Nieuw onderzoek naar dood Diana afgerond

  De Britse politie heeft het nieuwe onderzoek naar de dood van prinses Diana afgerond. Rechercheurs zullen op korte termijn aan de Britse koninklijke familie en aan de vader van Dodi Al Fayed laten weten of er enige waarheid zit in de aantijgingen dat Lady Di is vermoord door leden van de Special Air Service van het Britse leger.


  ''De Metropolitan Police Service heeft de informatie onderzocht en is nu bezig conclusies te trekken. Deze worden eerst gedeeld met de betrokken families en andere partijen, voordat er iets over kan worden gezegd'', laat een woordvoerder van Scotland Yard weten aan The Telegraph.

  Het Britse koninklijk huis verwacht ondertussen weinig schokkends. ''Niets wijst erop dat er bewijs is gevonden dat een nieuw onderzoek noodzakelijk zou maken'', aldus een woordvoerder van Buckingham Palace.

  Volgens de recente beweringen zou de dood van Diana geen ongeluk zijn, maar het werk van de SAS. Ene soldaat N. zou hebben gezegd dat de speciale eenheid achter de dood van de prinses zit, zo blijkt uit correspondentie tussen N.'s familie en zijn commandant. De brieven kwamen naar boven in een rechtszaak tegen de huisgenoot van N., die is veroordeeld voor verboden wapenbezit. N. zelf zit ook een straf uit voor hetzelfde vergrijp.

  2 december 2013 - 11:14