×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nederlandse fan Prins Harry gokte op ontmoeting

  Edith Mansoor is nu een bekende bij de Britse prins

  Nederlandse fan Prins Harry gokte op ontmoeting

  De komst van de Britse prins Harry aan Amsterdam was tot dinsdagochtend weliswaar geheim, maar toch wist een van zijn fans nog een glimp van hem op te vangen toen hij aan het begin van de middag weer vertrok uit de A’DAM Toren. Zo kon Edith Mansoor de hertog van Sussex nog een paplepeltje van Nijntje en een letter A voor op de slaapkamerdeur van zoontje Archie geven.

  Mansoor zag op internet dat de prins in haar stad was, bedacht zich geen moment en sprong op haar fiets. Ze stuurde al eerder cadeaus voor het jongetje naar Buckingham Palace. “Een rompertje van de Zeeman van 3 euro en eenzelfde Nijntje-lepel en letter A.” Ze ontving hiervoor ook bedankbrieven, die ze bij zich had in een mapje. “Nu weten ze wie ik ben. Als Archie een jaar wordt, stuur ik misschien nog wel iets.”

  De vrouw is er helemaal ondersteboven van dat ze Harry in levende lijve heeft ontmoet. “Ik vond het echt fantastisch. Het was echt een gok en ik stond te trillen op mijn benen.”

  3 september 2019 - 16:06