×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nanny neemt George mee voor een ijsje’

  Brits prinsje krijgt traktatie in Nieuw-Zeeland

  Nanny neemt George mee voor een ijsje’

  Terwijl prins William en zijn vrouw Catherine in april een bezoekje brachten aan het zuiden van Nieuw-Zeeland werd prins George samen met zijn nanny gezien in Wellington. Maria Borrallo, de nanny, zou het jongetje mee hebben genomen naar een park om een ijsje te eten.


  De eigenaar van de ijstent vertelt dat hij een van de weinigen was die de prins herkende. "Er waren heel veel mensen in de buurt aan het wandelen, maar ik denk niet dat iemand hen zag", aldus Barry Ludlow. Volgens hem kocht de nanny een bolletje vanille-ijs. Ze zou prins George ook een klein likje hebben gegeven van het ijsje, schrijft de Nieuw-Zeelandse nieuwssite Stuff.

  Maria en George waren niet met z'n tweetjes op pad. "Er waren twee bodyguards bij", aldus Ludlow. Het verhaal van de ijsjesverkoper is bevestigd door twee bronnen nabij de prins en zijn vrouw.

  7 mei 2014 - 14:02