×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Naam George populairder door prinsje

  Op tiende plaats in lijst jongensnamen

  Naam George populairder door prinsje

  George staat na de geboorte van het zoontje van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine in de top tien van populairste jongensnamen in Engeland en Wales. In 2013 kregen 4202 baby's de naam George, die daardoor op de tiende plaats staat in de lijst.


  In 2011 en 2012 was Harry de meest populaire jongensnaam onder de Engelsen en Welshmen, maar de naam van de kleinzoon van koningin Elizabeth is van de troon gestoten door Oliver en Jack.

  De naam van Georges vader prins William is ook erg in trek onder kersverse ouders. William staat achtste in de lijst van populairste jongensnamen. In 2013 kregen 4268 kindjes die naam mee.

  Koninklijke namen van de bekendste vrouwelijke Britse royals zijn minder geliefd bij nieuwe ouders. De top vijf bestaat namelijk uit Amelia, Olivia, Emily, Ava en Isla. Die laatste is dan wel weer de naam van de tweede dochter van Peter Phillips, de zoon van prinses Anne.

  15 augustus 2014 - 16:35