×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Naam Elizabeth duikt op in Paradise Papers

  Naam Elizabeth duikt op in Paradise Papers

  De naam van de Britse koningin Elizabeth is opgedoken in de Paradise Papers. Dat zijn ruim 13 miljoen gelekte documenten van de op Bermuda gevestigde juridisch dienstverlener Appleby dat de financiële belangen behartigt van vele hoogwaardigheidsbekleders, politici en internationale sterren.


  Uit de documenten blijkt dat de Britse koningin Elizabeth investeert in een bedrijf dat tegen extreem hoge rente op afbetaling huishoudapparaten verkoopt aan Britse consumenten, zo schrijft Dagblad Trouw. Zanger Bono van U2 wordt in verband gebracht met belastingontduiking in Litouwen.

  In de Paradise Papers staan ook gegevens en transacties van sporters en bedrijven als Apple, Uber en Nike. De Paradise Papers zijn het vervolg op bekende Panama Papers.

  6 november 2017 - 10:11