×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mysterie in Engeland: wat is er met Camilla’s vinger?

  Mysterie in Engeland: wat is er met Camilla’s vinger?

  Prins Charles en echtgenote Camilla hebben woensdag een oude familietraditie voortgezet door een bezoek te brengen aan de jaarlijkse Sandringham Flower Show. De aanwezige royaltyfotografen merkten op dat de hertogin van Cornwall haar rechtermiddelvinger in het verband had. Dat was een dag eerder toen ze het eiland Wight bezocht, nog niet het geval. Clarence House gaf echter geen medisch bulletin uit.


  Op de bloemenshow, die wordt gehouden op het koninklijk landgoed Sandringham, nabij het Engelse Norfolk, vertelde ze aan iemand langs de kant dat ze zich had verwond. 'Ik heb in mijn vinger gesneden, dus ik ben linkshandig vandaag,' aldus de Hertogin. 'Het gaat niet zo slecht als het eruit ziet, waarschijnlijk doet het erafhalen van de pleister nog het meeste pijn, om eerlijk te zijn.' Ook anders dan vorig jaar: toen had ze een paraplu bij zich om te beschermen tegen de overvloedige regen, dit keer was het een parasol om zich te beschermen tegen de overdadige zon. 

  Zoals gebruikelijk maakten Charles, die sinds 2002 beschermheer is van de horticulturele vereniging van Sandringham, en Camilla een rondgang langs de verschillende uitstallingen van groenten, fruit en bloemsierkunst en overhandigden ze ook prijzen voor extra mooie tuinen.

  De Sandringham Flower Show is in feite een grotere versie van een een tuincentrum, met honderden stalletjes en showtuinen om tuinliefhebbers te laten zien wat mogelijk is met planten en bloemen, en wat voor materieel ze daar voor kunnen gebruiken.

  26 juli 2018 - 10:23