×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mutsu komt prins Harry opzoeken

  Mutsu komt prins Harry opzoeken

  De Britse prins Harry heeft Mutsu Potsane maandag weer ontmoet. De jongen uit Lesotho, die al jaren een bijzondere band heeft met de 31-jarige prins, is in Londen voor een optreden met het Basotho Youth Choir.


  Het koor, dat wordt gesteund door Harry’s liefdadigheidsorganisatie Sentebale, treedt dinsdag op in de tuin van Kensington Palace. Daar vindt een groot concert plaats om geld in te zamelen voor Sentebale.

  Harry verraste de leden van het koor maandag met een bezoek. Hij nam een kijkje tijdens een repetitie. De prins werd overladen met cadeautjes. Ook kreeg hij handgeschreven brieven van Mutsu.

  De Britse prins leerde Mutsu in 2004 kennen toen hij een weeshuis bezocht in Lesotho. Het toen vierjarige kereltje zocht Harry steeds weer op en plantte samen met hem een boom. Tijdens latere bezoeken aan Lesotho zocht Harry Mutsu meermaals op, in november troffen de twee elkaar nog in het Afrikaanse koninkrijk.

  28 juni 2016 - 00:00