×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Musical prinses Diana naar Broadway

  Diana gaat eind maart in première

  Musical prinses Diana naar Broadway

  De Amerikaanse musical Diana, die eerder dit jaar in San Diego in première ging, is vanaf volgend voorjaar te zien op Broadway in New York. Diana gaat op 31 maart in première, na een paar weken van try-outs. Het stuk wordt geregisseerd door Tony Award-winnaar Christopher Ashley. Dit meldt The New York Times.

  De musical vertelt het leven van de Britse prinses, die haar sprookjeshuwelijk met prins Charles uiteen zag spatten en sinds haar toetreding tot de Royal Family dagelijks de voorpagina’s van de Britse tabloids sierde. In 1997 kwam Lady Di om het leven door een noodlottig ongeval in Parijs.

  Aan zesvoudig Tony Award-winnaar William Ivey Long de taak om de kostuums te verzorgen, waaronder zijn versie van Diana’s weelderige trouwjurk uit 1981.

  13 augustus 2019 - 17:33