×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mogelijk roet in het eten van merknaam Sussex Royal

  Het stel krijgt voorlopig nog geen uitsluitsel

  Mogelijk roet in het eten van merknaam Sussex Royal

  Harry en Meghan moeten langer wachten voordat hun merknaam Sussex Royal is vastgelegd. Een dokter uit Australië heeft om onbekende redenen bezwaar ingediend tegen het verzoek.


  Hierdoor loopt het proces vertraging op, melden Britse media.

  Iemand bezwaar?

  De hertog en hertogin van Sussex dienden onlangs het verzoek in om de merknaam vast te laten leggen. Kort daarna kwam het bezwaar van Benjamin Worcester binnen. Hierdoor wordt de periode waarin ook anderen dit kunnen doen een maand verlengd. Dat betekent dat het stel naar verwachting pas eind maart uitsluitsel hebben. Ook zouden ze mogelijk kosten moeten betalen aan de bezwaarmaker(s).

  LEES OOK:

  Nieuw goed doel

  Harry en Meghan, die eerder deze maand aankondigden een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis, willen de merknaam gebruiken voor een nieuw goed doel. Ook zou het echtpaar van plan zijn verschillende producten op de markt te brengen. Harry en Meghan gebruiken Sussex Royal op Instagram en als naam van hun website.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

  Bron: ANP

  24 januari 2020 - 12:36