×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mode-expositie gewijd aan stijl prinses Diana

  Mode-expositie gewijd aan stijl prinses Diana

  Kensington Palace wijdt in 2017 een tentoonstelling aan de stijl van prinses Diana. Het is volgend jaar twintig jaar geleden dat de moeder van prins William en prins Harry overleed.


  De nieuwe tentoonstelling laat de evolutie zien van Diana's kledingkeuze. Ze droeg tijdens haar eerste publieke optredens ingetogen outfits, waarna ze een stijl ontwikkelde die volgens de samenstellers van de tentoonstelling meer glamour, elegantie en vertrouwen uitstraalde.

  Een van de jurken die op de tentoonstelling is te zien, is de avondjapon van Victor Edelstein die Diana in 1985 droeg tijdens een diner in het Witte Huis in Washington. In deze jurk danste ze met John Travolta. Het is nog steeds het meest waardevolle stuk uit Diana’s garderobe. De fluwelen jurk werd in 2013 geveild voor 240.000 pond, omgerekend 298.000 euro.

  De expositie Diana: Her Fashion Story opent op 24 februari de deuren.

  15 november 2016 - 13:48