×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mist legt reis William en Kate stil

  Mist legt reis William en Kate stil

  Het bezoek van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine vrijdag aan de Scilly-eilanden gaat vooralsnog niet door. Vanwege zware mist kan het stel niet afreizen naar de eilandengroep voor de kust van Cornwall.


  ''Het bezoek van de hertog en hertogin aan de Scilly-eilanden is vertraagd vanwege slechte weersomstandigheden die de reisplanning beïnvloeden. Ze hopen dat het bezoek vanmiddag door kan gaan als de weersomstandigheden zijn verbeterd'', twittert Kensington Palace.

  In plaats van een bezoekje aan de Scilly-eilanden zijn William en Kate naar Cornwall gegaan waar ze een kijkje nemen bij het Eden Project, twee reusachtige overdekte botanische tuinen. Daar kwam het paar van regen en mist ineens in tropisch weer terecht in het grootste overdekte regenwoud van de wereld.

  2 september 2016 - 13:26