×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mini-speech van Harry over gecancelde Invictus Games

  Via Twitter deelt hij mooie woorden voor alle betrokkenen

  Mini-speech van Harry over gecancelde Invictus Games

  Afgelopen zaterdag had eigenlijk de aftrap voor de Invictus Games moeten plaatsvinden. En in ons eigen landje nog wel. Corona gooide roet in het eten, prins Harry stond stil bij het gecancelde evenement.


  De spelen, met deelnemers die allen fysiek of mentaal gewond zijn geraakt tijdens hun werk als militair of marinier, zijn in het leven geroepen door Harry. Ze zouden dit jaar voor de 5de keer worden gehouden. In Den Haag, dus extra bijzonder. Omdat de spelen niet doorgaan, bracht Harry in een korte toespraak onder woorden ‘wat had kunnen zijn’ dit jaar. Ook deelt hij mede dat er snel nieuwe data voor de Invictus Games naar buiten zullen worden gebracht:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Beeld: ANP, Twitter @WeAreInvictus

  11 mei 2020 - 11:21