×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Met deze accessoire trotseert de Queen weer en wind

  Stijlvol de storm door

  Met deze accessoire trotseert de Queen weer en wind

  Na Ciara staat alweer winterstorm Dennis voor de deur. Ook aan de inwoners van Groot-Brittanië raast-ie niet voorbij. Gelukkig is koningin Elizabeth goed voorbereid en heeft ze voor elke outfit een matchende paraplu.


  Regenboog

  Het lijkt alsof Elizabeth paraplu’s in alle kleuren van de regenboog heeft. Op veel foto’s is te zien hoe de koningin voor elke jas een bijpassende plu heeft.

  Speciaal gemaakt

  De paraplu’s van de Queen worden speciaal voor haar gemaakt door het Britse merk Fulton. Het bedrijf krijgt stofstaaltjes toegestuurd en zorgt er zo voor dat de rand van de iconische plu precies dezelfde kleur heeft. Nu zou je denken dat er een flink prijskaartje hangt aan zo’n koninklijke plu. Niets blijkt minder waar. Je koopt ze al vanaf €27 in de webwinkel van Fulton (of gewoon op bol.com).

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht dat is gedeeld door @hm.queenelizabeth op

  LEES OOK:

  Beeld: ANP

  12 februari 2020 - 11:07