×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Megxit is ‘onnodig wreed’ geweest

  Kenner spreekt zich uit nu breuk definitief lijkt

  Megxit is ‘onnodig wreed’ geweest

  Een bron dicht bij Harry en Meghan zegt dat de twee kapot zijn van alle gebeurtenissen. En geeft aan dat de harde breuk voorkomen had kunnen worden.


  Een Britse royalty-watcher die regelmatig samenwerkt met Harry en Meghan zegt dat het paar het moeilijk heeft met de veranderingen. Volgens hem wisten ze dat er wel iets drastisch moest veranderen, maar hebben ze deze breuk nooit gewild. Harry en Meghan bleven naar eigen zeggen aangevallen en geplaagd worden door de Britse pers. Iedere dag lazen ze leugens en vervelende commentaren over zichzelf.

  Lees ook:

  Toch wilden ze koningin Elizabeth blijven steunen. En idealiter dus in het Verenigd Koninkrijk blijven. Ze hebben lang gehoopt dat een paar andere familieleden het wellicht voor hen zouden opnemen. Toen dat niet gebeurde, zag het stel geen andere optie dan elders een nieuw leven op te bouwen. Ver weg van de Britse roddelpers.

  De royalty-watcher zegt dat Harry en Meghan ‘alleen maar goedheid in de wereld wilden brengen’ en dat hun koninklijke levens ‘onnodig wreed’ tot een einde kwamen.

   

  Bron: Page Six. Beeld: ANP/EPA

  13 maart 2020 - 14:08