×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan’s zwangerschapsstyling-truc

  Hertogin vult haar kledingkast met jurken met col

  Meghan’s zwangerschapsstyling-truc

  Meghan Markle, hertogin van Sussex, maakt zich klaar voor kortere rokjes nu het einde van haar zwangerschap nadert – maar behoudt de koninklijke bescheidenheid met chique hoge kragen.

  De hertogin was niet bang om haar benen te laten zien, maar Meghan lijkt meer dan ooit de kortere zomen te omarmen.

  De hertogin van 37 stapte vorige week uit in een op de jaren zestig geïnspireerde ‘Azzura’-jurk met col van Reiss die enkele centimeters boven de knie was gesneden, in combinatie met een oude, bekende Alexander McQueen-blazer.

  Ze koos ook bij de receptie op Buckingham Palace in Londen ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de inhuldiging van de Prins van Wales voor een crèmekleurige geborduurde jurk die bij haar knieën gesneden was.

  Het is een nieuwe stijl voor Meghan, die voorheen koos voor langere jurken voor openbare gelegenheden.

  Celebrity stylist Lucas Armitage vertelde de Daily Mail: ‘Meghan heeft altijd een paar benijdenswaardige spelden gehad en nu de laatste fase van haar zwangerschapsgarderobe aanvangt, lijkt het erop dat ze haar benen als pronkstuk kiest.

  Foto: Mark Jones – Attribution 2.0 Generic

  11 maart 2019 - 08:14