×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ik wil naar mijn dochter, met of zonder uitnodiging’

  Meghan's vader laat weer van zich horen

  Ik wil naar mijn dochter, met of zonder uitnodiging’

  De 73-jarige vader van Meghan, de Hertogin van Sussex, heeft al zo'n twee maanden geen contact met zijn dochter. Daarom is Thomas Markle van plan naar Engeland af te reizen, of Meghan het nou wil of niet. Én hij wil Elizabeth ontmoeten.


  Door Rick Evers

  ''Ik kom naar Engeland om mijn dochter te bezoeken, of ik nou uitgenodigd word of niet", zegt Thomas Markle in The Sun. Hij voelt zich buitengesloten van het leven van zijn dochter, de Hertogin van Sussex. De 73-jarige overweegt vanuit Mexico naar het Verenigd Koninkrijk te reizen. Zelf heeft hij Meghan alleen kort na het huwelijk in mei nog gesproken. "Het is deels mijn schuld," geeft Markle toe, onder meer toen hij betaald kreeg voor foto's door een paparazzifotograaf. "Maar ik heb al duidelijk gemaakt dat ik daarvoor boete doe voor de rest van mijn leven." Thomas zou ook bezorgd zijn om zijn dochter, die volgens hem een opzette lach zou vertonen tijdens publieke evenementen om haar stress te verdoezelen. "Ik zie het in haar ogen, ik zie het aan haar gezicht en in haar lach. Die ken ik al jaren. Dit is niet eens een geacteerde lach. Het maakt me zorgen, ik denk dat ze te veel druk voelt. Je betaalt een hoge prijs om in die familie te trouwen."

  Koningin Elizabeth

  Als Trump de koningin kan ontmoeten, dat moet Thomas dat ook kunnen, zo vindt hij zelf. "Ik wil nog steeds de Koningin ontmoeten. Als ze Donald Trump ontmoet, waarom mij dan niet?" vraagt Markle zich af. "Ik wil door de koninklijke familie behandeld worden als Meghans vader. Ik zou met het respect  moeten worden behandeld als elke andere vader van de bruid."

  16 juli 2018 - 10:33