×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan snoept van Canadese lekkernij

  Hertogin geniet van 'Maple Taffies'

  Meghan snoept van Canadese lekkernij

  Prins Harry en zijn wederhelft Meghan Markle hebben maandag stilgestaan bij de zeventigste verjaardag van het Britse Gemenebest. Zij bezochten onder meer het Canada House, waar zij praatten met jonge Canadezen over hun ervaringen als expats.

  https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1105088670053425152?s=19

  Meghan heeft een warme band met Canada; voordat zij naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde, woonde zij in Toronto. Hier werden de opnames gedraaid voor hitserie Suts, waar zij toen als actrice in speelde.

  Het duo genoot tijdens het bezoek van de Canadese lekkernij ‘maple taffy’. Later op de dag zal koningin Elizabeth een dienst in Westminster Abbey bijwonen ter gelegenheid van ‘Commonwealth Day’.

  Elizabeth staat aan het hoofd van het uit 53 lidstaten bestaande Gemenebest. Ieder jaar wordt op de tweede maandag van maart de Commonwealth Day gevierd. De koningin is doorgaans aanwezig bij de speciale kerkdienst in Westminster Abbey.

  11 maart 2019 - 16:38