×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan’s cadeaus gaan naar goede doelen

  Nog een maand tot de geboorte van baby Sussex

  Meghan’s cadeaus gaan naar goede doelen

  Nu de bevalling van Meghan steeds dichterbij komt, wilden fans graag iets bijzonders doen voor de hoogzwangere hertogin. Een fan organiseerde daarom afgelopen weekend een ‘babyshower’ op Twitter waarbij mensen onder de noemer #GlobalSussexBabyShower geld konden doneren aan door Meghan gesteunde goede doelen. Dat deden ze dan ook enthousiast.

  Voor de cadeautjes waren er drie organisaties gekozen: een voor zieke kinderen, een voor dieren en een voor vrouwen. “Tweet je donaties, gebruik de hashtag en retweet”, luidde de oproep. Dit werd vervolgens honderden keren gedaan. Alledrie de organisaties reageerden dankbaar op de ‘babyshower-cadeautjes’. “Jullie hebben ons jaar gemaakt”, twitterde er eentje.

  Meghans echte babyshower vond in februari plaats in New York. Tijdens het door Amal Clooney en Serena Williams georganiseerde feestje werd de hertogin flink in de watten gelegd. De dames zouden omgerekend zo’n 74.000 euro hebben neergeteld voor het evenement in een penthouse van een hotel in Manhattan. Meghan is eind april, begin mei uitgerekend.

  2 april 2019 - 08:20