×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan: “Zwangerschap is net een jetlag”

  Meghan: “Zwangerschap is net een jetlag”

  Meghan vindt de zwangerschapsverschijnselen veel weg hebben van een jetlag. Dat zei de hertogin van Sussex op het wereldberoemde Bondi Beach in Australië. Meghan liep met haar man prins Harry blootvoets over het strand waar ze sprak met de 35-jarige Charlotte Waverley over haar zwangerschap.


  "Meghan vertelde mij dat ze vanmorgen om 04.30 uur yoga in haar kamer aan het doen was omdat ze niet kon slapen", vertelde Charlotte, die ook in verwachting is, aan Sky News.

  Van de strandwachten, bekend van de tv-serie Bondi Rescue, kreeg het paar een mini-lifeguard uniform voor hun eerste baby. Meghan is komend voorjaar uitgerekend.

  Na hun reis door Australië brengen Harry en Meghan nog een bezoek aan Nieuw-Zeeland, Tonga en Fiji.

  19 oktober 2018 - 22:22