×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan: “Zwangerschap is net een jetlag”

  Meghan: “Zwangerschap is net een jetlag”

  Meghan vindt de zwangerschapsverschijnselen veel weg hebben van een jetlag. Dat zei de hertogin van Sussex op het wereldberoemde Bondi Beach in Australië. Meghan liep met haar man prins Harry blootvoets over het strand waar ze sprak met de 35-jarige Charlotte Waverley over haar zwangerschap.


  "Meghan vertelde mij dat ze vanmorgen om 04.30 uur yoga in haar kamer aan het doen was omdat ze niet kon slapen", vertelde Charlotte, die ook in verwachting is, aan Sky News.

  Van de strandwachten, bekend van de tv-serie Bondi Rescue, kreeg het paar een mini-lifeguard uniform voor hun eerste baby. Meghan is komend voorjaar uitgerekend.

  Na hun reis door Australië brengen Harry en Meghan nog een bezoek aan Nieuw-Zeeland, Tonga en Fiji.

  19 oktober 2018 - 22:22