×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan wordt vervangster Elizabeth

  Queen steunt Harry’s echtgenote

  Meghan wordt vervangster Elizabeth

  Koningin Elizabeth is van plan om Meghan, de Hertogin van Sussex, een of meerdere van haar koninklijke patronages te geven in het nieuwe jaar. De 92-jarige vorstin zou al met de echtgenote van haar kleinzoon in overleg zijn over welke beschermvrouwschao zij zal overnemen.


  Het bericht komt op een moment dat de Hertogin van Sussex flink onder vuur ligt. Ze zou een splijtzwam in de verhouding tussen William en Harry zijn, die naast broers ook elkaars beste vrienden waren. En daarnaast zou ze overhoop liggen met zowel haar schoonzusje Kate als met het hofpersoneel, van wie er enkelen zijn opgestapt. Hoewel de woordvoerders van Kensington Palace ontkenden dat er ruzie of problemen waren, hielden de Britse kranten vol dat er wel degelijk kwesties speelden. Door één of meerdere organisaties waarvan zijn beschermvrouwe was over te dragen toont de Queen in elk geval een groot vertrouwen in Harry’s echtgenote. Bronnen rondom de Koninklijke Familie lieten weten dat er “besprekingen gaande zijn” tussen de Koningin en Meghan over welk mecenaat ze zal aannemen. Van de hertog en hertogin van Sussex wordt gezegd dat ze vorige week de koningin voor thee hebben ontmoet in Buckingham Palace om de zaak te bespreken. Meghan zal haar eerste koninklijke patronages in januari of februari bekendmaken en is van plan om elke organisatie te bezoeken voordat ze in het voorjaar zwangerschapsverlof neemt. Verwacht wordt dat ze haar interesses weerspiegelt in haar functie. Zaken als vrouwenempowerment, onderwijs en de kunsten.

  16 december 2018 - 16:19