×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan verrast met traditionele rok tijdens reis naar Tonga

  Meghan verrast met traditionele rok tijdens reis naar Tonga

  Meghan is meestal trendsettend met haar kleding. Haar laatste rok zal echter niet zo snel navolging vinden. Het was namelijk een traditionele ta'ovala. Het kledingstuk wordt in Tonga veelal gegeven als teken van respect.


  Ook haar echtgenoot prins Harry was deels getooid in traditionele kledij, waarvan bloemen een belangrijk onderdeel vormen. Met die bloemen was het woord Tonga gespeld. De uitdossing leidde tot enthousiaste reacties van het publiek in Tonga. Het paar droeg de outfit over hun normale kleding heen.

  De hertog en hertogin hadden in Tonga een ontmoeting met premier Akilisi Pōhiva van het 108.000 inwoners tellende land. Bij de ingang omhelsde Harry nog een jongen die een bord omhooghield met 'Free hugs'.

  Het paar is bezig met een reis door de Pacific. Na hun bezoek aan Tonga ging het paar weer terug naar Australië voor de sluitingsceremonie van de Invictus Games. Bij de landing in Sydney moest het toestel een doorstart maken omdat er een ander toestel op de landingsbaan stond. Hun reis eindigt in Nieuw-Zeeland.

  26 oktober 2018 - 10:33