×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan verrast Harry

  Meghan bewaart cadeaus voor Harry

  Meghan verrast Harry

  Volgens Gayle King, presentatrice van het Amerikaanse programma CBS This Morning en tevens beste vriendin van Oprah Winfrey, wilde Meghan Markle de geschenken die ze tijdens haar babyshower in New York kreeg nog niet openmaken. De hertogin van Sussex wil hiermee wachten totdat ze weer bij haar man, prins Harry, thuis in Londen is.

  “Ze wil de cadeaus samen met hem openmaken, dus ik kan niet onthullen wat iedereen haar gegeven heeft,” aldus Gayle tegenover haar collega’s tijdens een uitzending van CBS This Morning. “Ik weet wel dat ik een heel leuk cadeautje voor haar gekocht heb.”

  Een van de bezigheden tijdens de babyshower was het samenstellen van een aantal boeketten bloemen, die werden gedoneerd aan verschillende goede doelen. “Ik vond dat een heel lief gebaar, dat zegt wel iets over de persoon die Meghan is. Ze is ontzettend aardig, genereus en erg lief. De babyshower was erg leuk en heel intiem, wat voor haar heel prettig was.”

  22 februari 2019 - 08:30