×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan verrast Harry in het Wembley-stadion

  Meghan betrad onaangekondigd het podium

  Meghan verrast Harry in het Wembley-stadion

  Prins Harry heeft woensdag een bezoek gebracht aan de zogenoemde ‘WE Day’ in het Wembley-stadion in Londen. Voor dat initiatief waren duizenden jongeren samengekomen die in hun gemeenschap op eigen wijze een verschil hadden gemaakt. Harry kreeg daarbij bezoek van een verrassende gast, zo melden verschillende Britse media. Zijn vrouw Meghan betrad onaangekondigd het podium.

  Ten overstaan van 12.000 toehoorders zei Harry dat de wereld soms uitdagend kan zijn, maar dat het de rol van de verzamelde jongeren is om positiviteit te brengen. “Iedere dag worden jullie ondergedompeld in een overaanbod aan reclame, mainstream media, sociale media. In vergelijkingen, leugens en het manipuleren van positieve gedachten. Maar jullie laten je niet kisten.”

  Daarna vertelde de prins dat Meghan hem geregeld haar favoriete quote van Martin Luther King Jr. meedeelde. Daarop betrad Meghan tot genoegen van het publiek het podium.

  6 maart 2019 - 17:28