×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan slaapt niet bij Kate

  Vorig jaar nog te gast op Anmer Hall

  Meghan slaapt niet bij Kate

  Voor koningin Elizabeth zijn de feestdagen begonnen. Vandaag zullen 30 of meer familieleden van de koningin op haar landgoed Sandringham arriveren. Onder hen ook Meghan en Harry.


  Hoewel het hoofdgebouw van Sandrigham imposant is, is het naar Koninklijke maatstaven klein. Het wordt zelfs omschreven als ‘krap’, wat betekent dat het vinden van ruimte voor het groeiende nageslacht van de Queen uitgebreide logistieke planning vereist. Harry en Meghan hebben het daarbij niet gemakkelijker gemaakt. In de afgelopen jaren hebben enkele familieleden al gebruik moeten maken van de bediendenverblijven, terwijl anderen in huisjes op het landgoed van Norfolk moeten overnachten. Vorig jaar logeerden Harry en Meghan bij William en Kate in Anmer Hall, de woning van het paar met tien slaapkamers. Het ligt slechts een paar mijl van Sandringham, maar van logeren is dit jaar geen sprake. Hoewel er geen betere manier zou zijn om aan te geven dat de spanningen tussen Meghan en Kate niet zo serieus zijn als gesuggereerd is, heeft Harry aan zijn broer laten weten liever Sandringham te verblijven. Volgens The Mail on Sunday slapen, de Sussexes, liever samengeperst met andere familieleden dan de andere gasten dan te logeren bij William en Kate.

  23 december 2018 - 14:37