×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan ontvangt felicitaties van oud-collega’s

  Vroegere echtgenoot stelt 'playdate' voor

  Meghan ontvangt felicitaties van oud-collega’s

  De cast van Suits heeft de kersverse ouders Harry en Meghan, die tot voor kort in de serie speelde, gefeliciteerd met de geboorte van hun zoontje. Op sociale media wensen ze het stel veel geluk toe.

  “Veel liefde voor hem en zijn geweldige ouders”, schrijft Patrick J. Adams, Meghans echtgenoot in de serie, maandag op Twitter over het pasgeboren jongetje. “Zeven maanden geleden heb ik gezien hoe je verandert als je ouder wordt. Ik kan niet gelukkiger zijn voor Meghan en Harry nu zij aan dit avontuur gaan beginnen.” Adams, die zeven jaar de tegenspeler was van Meghan, verwelkomde in oktober met zijn vrouw Troian Bellisario een dochter. Hij sluit zijn tweet dan ook af met “#playdatesoon”.

  Sarah Rafferty, die de rol van Donna Paulsen speelt in de advocatenserie, is eveneens verheugd met het babynieuws. “Onze harten gaan sneller kloppen voor deze mooie, wonderbaarlijke en gezonde jongen!”, schrijft ze aan het koninklijke paar. “Veel liefde en geluk voor vandaag en voor elke dag!”

  Gelukswensen kwamen ook via het officiële Instagram-account van de Amerikaanse serie. “De hele #Suits-familie stuurt hun felicitaties naar de hertog en hertogin van Sussex, prins Harry en Meghan Markle, met de geboorte van hun zoon.”

  7 mei 2019 - 13:43